ACTIVITEITEN EN DE OMGEVING


Scharendijke kent vele leuke en gezellige Restaurants & Cafés op loopafstand van Beachloft Zeeland!

Kijk voor de 10 beste restaurants in Scharendijke ook op  Tripadvisor

Een tip van ons: probeer echt eens de spareribs van Eetcafé Surf-Inn! Bij Beware Beach beleeft iedereen een fantastische dag op het strand van de Brouwersdam. Alleen of met je partner, vrienden of familie, een schoolklas of bedrijf. De Brouwersdam is één van de breedste en mooiste stranden van Nederland. Werkelijk alle vormen van recreatie op het strand of water zijn er mogelijk. Mensen trekken vanuit heel Europa naar deze hotspot om hun favoriete sport te beoefenen en te genieten van het mooie leven op en rondom het strand, de Noordzee en het Grevelingenmeer.


Kijk voor meer info over Beware Beach op www.bewarebeach.nlVoor de echte waaghalzen onder ons, neem eens een kiteles van Kiteschool Natural High op de Brouwersdam! Op het strand van de Brouwersdam voelen wij ons namelijk écht thuis. Het Noordzeestrand geeft ons perfect de ruimte om lekker buiten te spelen. Het Noordzeestrand op de grens van Zeeland en Zuid-Holland is de perfecte locatie voor kitesurfen. Het strand is enorm breed en uitgestrekt, waardoor er alle ruimte is om de kite onder controle te leren krijgen. Daarnaast is het water ondiep (laag tij), wat het leerproces zeker ten goede komt, dus geschikt voor alle niveaus en dus ook voor beginners! De Brouwersdam heeft de meeste zonne-uren van Nederland, en het waait er bijna altijd! Ervaar het zelf!


Kijk voor meer info over Natrural High op www.natural-high.nlZeeuwse Fietsroutes. Vanuit het Zeeuwse Renesse start u met fietsen over dit prachtige eiland Schouwen-Duiveland. Het eiland is grotendeels vlak en delen liggen onder het zeeniveau. Op de westpunt is een duingebied waarvan het hoogste punt ongeveer 42 meter boven de zeespiegel ligt. Omdat het grootste deel zo laag ligt zijn de Deltawerken gebouwd. Bij knooppunt 70 kunt u er voor kiezen op en neer te fietsen naar de Oosterscheldekering en Deltapark Neeltje Jans. Dankzij de stormvloedkering is de kans nu erg klein dat er nog een overstroming plaats vindt. Van de watersnood tot de opbouw van de Deltawerken. De fietsroute loopt over paden die vaak autovrij zijn en langs natuurgebied De Schelphoek. Dit is een krekengebied waarlangs ook veel olijfwilgen te zien zijn. Door het rustige polderlandschap fietsend passeert u weilanden, molens, boerderijen en kleine dorpjes. Na zo’n heerlijke tocht is het nog heerlijker om even na te genieten op een terrasje in Renesse!

Klik hier voor leuke fietsroutes
Klik hier om een fiets te huren